مشاوره طراحی سایت
زهرا علی خوشمشاوره طراحی سایت یکی از کارهای مهم، تاثیرگذار، هزینهبر و چالشبرانگیز است. بدون مشاوره در این زمینه حتی اگر مجری سایت شما شرکت مایکروسافت هم باشد ممکن است مسیر درست طی نشود. مشاوره در این مورد بخصوص یعنی تبادل اطلاعات و همفکری. اطلاعاتی که زمینهساز تصمیمهای بهتر، مسیرهای کوتاهتر و هزینههای کمتر میشود. قبل از راهاندازی هر کار مهمی مشورت کنید خصوصا ساختن یک سایت خوب. این مطلب نگاهی است به روش درست و اصولی مشورت با اهالی فناوری در رابطه با راهاندازی سایت.
چرا باید قبل از شروع طراحی سایت مشاوره بگیرید؟
مشاوره بگیرید تا چرخ را از اول اختراع نکنید. طراح سایت ساختن سایت را میداند اما شما را نمیشناسند. او در مورد صنعت، حوزه کاری، نگرشها، مشکلات، انتظارات و حتی بودجه اطلاعات دقیقی ندارد. بنابراین بدون مشاوره چیزی خلق خواهد شد که ممکن است چکشکاری آن به قیمت دوباره ساختنش بینجامد. پس اولین فایده مشاوره شناخت کافی مجری از روند چیزی است که شما قرار است در سایت خود عرضه یا ارائه کنید.
مشاوره برای زمان و هزینه
مشاوره بگیرید تا بتوانید بر روی زمانبندی و منابع خودتان برنامهریزی کنید. برآورد هزینه سایت و همچنین تعرفههای قیمتگذاری که روی اینترنت هست تا حدود زیادی کلی است و بیشتر مشتریان را در سه تا پنج گروه دستهبندی میکند که ممکن است نیاز شما در هیج یک از این دستهها نباشد. مشاوره خوب و اصولی کمک میکند تعرفه دقیق سایت خودتان را بتوانید محاسبه کنید. همچنین زمانبندی اجرا ممکن است کمتر یا بیشتر از چیزی که واقعیت دارد ارزیابی و توافق شود که مشاور میتوند این خطا را نیز به حداقل برساند.
مشاوره برای کاهش اشتباهات
تجربه نشان داده که اکثر تعارضهای بین مشتری و کارفرما به دلیل عدم شناخت طرفین از شرایط یکدیگر و در نتیجه ذهنیتهای مبهم طرفین نسبت به یکدیگر ایجاد میشود. قراردادها و توافقهای حقوقی اگرچه در جریان هر کاری که دو یا چندطرف در آن درگیر هستند میتواند وظایف و تعهدات طرفین را به خوبی مشخص کند اما برای همین موضوع هم نیاز است که با دقت و وسواس عمل کنید و اینجاست که یک مشاور خوب نقش مهمی در به حداقل رساندن اختلافهایی که ممکن است طولانی شود ایفا میکند.
در جلسه مشاوره چه چیز هایی بپرسیم؟
پیشنهاد میکنیم برای اطلاعاتی که به آسانی در گوگل وجود دارد وقت مشاوره نگیرید. چک لیستی تهیه کنید و موضوعاتی را که قرار است در مورد آن بدانید را در گوگل جستجو کنید تا با ادبیات و اصطلاحات فنی طراحی سایت آشنا شوید. محدوده موضوعی و زمانبندی مشاوره را تا جایی که میتوانید کوتاه و مشخص کنید و از بیان موضوعات غیر مرتبط مثلا در مورد کل تجارت الکترونیک یا سهام آمازون یا سرمایهگذاران دیجیکالا، ... پرهیز کنید
.
مستقیم به اصل موضوع مورد نیاز خودتان بپردازید. موضوع مورد نظر شما اگر راهاندازی سایت است کلی و باز به نظر میرسد. دقت کنید بسیاری از افراد در گوگل جستجو میکنند مشاوره طراحی سایت . با شرکت ما تماس میگیرند، جلسه هماهنگ میکنند و همین ارتباط سایه سرآغاز همکاریهای بلند مدت فراوانی را ایجاد میکند. محدود کردن موضوع یعنی تمرکز کامل بر روی خواستهها.